Συνεργάτες - Προμηθευτές

Που θα μας βρείτε...



ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΤΗΡΙΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012 06:59

Σας αναλύουμαι αναλυτικά τι προσφέρουν οι αντιηλιακές μεμβράνες σε κτηρια, κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, βιτρίνες.

Α)ΚΤΙΡΙΑ - ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Μελέτες απέδειξαν πως η διαφορά θερμοκρασίας σε ένα εσωτερικό χώρο από τον εξωτερικό οφείλετε κατά μεγάλο ποσοστό στην μόνωση. Σε ένα κτήριο ή ένα σπίτι με μέτριο αριθμό παραθυριών επιρρεάζετε έως 40% η μόνωση του. Πολλές φορές έχουμε διαπιστώσει τους χειμερινούς μήνες, να έχουμε το κλιματιστικό ή την θέρμανση ανοικτή, να ακουμπάμε τα τζάμια και να είναι πολύ παγωμένα, μερικές φορές αν υπάρχει μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μας βγάζουν υγρασία από την εσωτερική μεριά!

Όλα αυτά επιρρεάζουν την θέρμανση και τα κλιματιστικά, με αποτέλεσμα να λειτουργούν πολύ περισσότερο, για να μας φτάσουν σε μια ιδανική θερμοκρασία μέσα στο σπίτι μας.

Τοποθετώντας αντηλιακές μεμβράνες MADICO σε οποιαδήποτε μορφή κτιριακής εγκατάστασης λύνετε τα προβλήματα που αναφέραμε παραπάνω και έτσι πετυχαίνετε μείωση της εισερχόμενης ηλιακής ενέργειας κατά 80% τους καλοκαιρινούς μήνες και ως 45% της εξερχόμενης θερμικής ενέργειας τους χειμερινούς μήνες! Επίσης οι αντηλιακές μεμβράνες εμποδίζουν τις ηλιακές ακτινοβολίες UVA & UVB σε ποσοστό που φτάνουν το 99% και έχουμε διαφορά θερμοκρασίας από 4°C τους χειμερινούς μήνες και από 7°C το καλοκαίρι. Τα κλιματιστικά ή η θέρμανση αποδίδουν σε λιγότερο χρονικό διάστημα και έτσι πετυχαίνουμε την απόσβεση των μεμβρανών σε ελάχιστους μήνες, αφού μας αποδίδουν χειμώνα – καλοκαίρι.

Επίσης οι μεμβράνες μας παρέχουν και αντικλεπτική προστασία, σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να σπάσει το τζάμι, η μεμβράνη θα τον καθυστερήσει πολύ περισσότερο γιατί κόβετε πολύ δύσκολα σε μεσαία σημεία. Έτσι και σε περίπτωση σπασίματος υαλοπίνακα, αυτό κρατιέται στη θέση του και μας αποτρέπει από τυχών ατυχήματα.

Οι περισσότεροι διακοσμητές και αρχιτέκτονες τα τελευταία χρόνια για λόγους αισθητικής, σχεδιάζουν σπίτια με μεγάλα παράθυρα και μεγάλες μπαλκονόπορτες. Τοποθετώντας τις μεμβράνες κρατάτε μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα προστατεύοντας τα έπιπλα σας, τις κουρτίνες σας, τις ταπετσαρίες σας και δίνετε μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο σπίτι σας.

Ζητήστε μας να κάνουμε μια μελέτη του χώρου σας και πιστεύουμε ότι με την καλύτερη προσφορά που θα σας δώσουμε, θα κάνετε την απόσβεση των μεμβρανών άμεσα!

Β)ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ

1)Πολλές φορές βλέπουμε σε καταστήματα χαλασμένα στόρια απ΄τη συχνή λειτουργία τους, ξεθωριασμένα ρόλλερ απ΄τη συνεχή έκθεση τους στον ήλιο, που πολύ απλά δίνουν μια άσχημη εικόνα στο κατάστημα μας και το κόστος συντήρησης είναι πολύ μεγάλο!

Χρησιμοποιώντας τις μεμβράνες CLS 200 XSR της MADICO, έχουμε βασικά πλεονεκτήματα για την επιχείρηση μας. Τα βασικότερα είναι:

-Η μεμβράνη είναι διάφανη, δεν εμποδίζει καθόλου την ορατότητα τις βιτρίνας μας, έτσι δεν κρύβουμε το εμπόρευμα μας με τα στόρια και έχουμε την έκθεση του 24 ώρες το 24ωρο.

- Η μεμβράνη, αν και διάφανη, εμποδίζει έως 99% την είσοδο της υπεριώδους ακτινοβολίας με αποτέλεσμα να προστατεύουμε τα εμπορεύματα μας που πολλές φορές καταλήγουν στα κατεστραμμένα γιατί στις μέρες μας προσπαθούμε να ελαττώσουμε τις ¨ζημιές¨ της επιχείρησης μας.

-Έκτος απ΄την προστασία των εκθεμάτων που προσφέρουν οι μεμβράνες, πετυχαίνουμε και καλύτερη θερμοκρασία μέσα στο κατάστημα, με αποτέλεσμα, λιγότερη λειτουργία του κλιματιστικού.

Με τις μεμβράνες να έχουμε ορατή την βιτρίνα μας, να προστατεύει τα εκθέματα μας και με την λιγότερη λειτουργία του κλιματιστικού πιστέψτε μας ότι θα κάνετε σε λίγους μήνες την απόσβεση των μεμβρανών σας.

2) Υπάρχουν και οι επιχειρήσεις που δεν έχουν βιτρίνες και αποτελούνται κυρίως από γραφεία. Τοποθετώντας τις μεμβράνες SRS 220EXSR και SRS 220XSR η οποίες φαίνονται σαν καθρέπτης, επιτυγχάνουμε σοβαρά αποτελέσματα:

-Δεν γίνετε ενοχλητική η αντηλιά στους εργαζόμενους.

- Δεν ενοχλούνται από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών.

-Εμποδίζοντας τις ηλιακές ακτινοβολίες (UVA & UVB) έχουμε σαν αποτέλεσμα να αποδίδει καλύτερα το κλιματιστικό και ‘‘οι εργαζόμενοι’’

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012 09:54
 

clock

Loading Clock... The color is "Red".