Συνεργάτες - Προμηθευτές

Που θα μας βρείτε...Weblinks
ΦΩΤΑ XENON PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012 06:59

ΦΩΤΑ XENON

Πολλές φορές γίνετε κουραστική η οδήγηση την νύχτα σε δρόμο με μη επαρκεί φωτισμό ή αν οδηγάμε για πολύ ώρα, με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε τις κακοτεχνίες στους δρόμους, τις απότομες στροφές και μερικές φορές διάφορα εμπόδια ή αυτοκίνητα δίχως φώτα με μεγάλη πιθανότητα να δημιουργηθεί ατύχημα!

Λύση στο πρόβλημα δίνουμε με τα φώτα XENON, τα οποία μας δίνουν ένα ξεκούραστο λευκό φώς ημέρας! Η ισχύ στις κοινές λάμπες πυρακτώσεως είναι 55W ενώ στις λάμπες XENON είναι 35W με αποτέλεσμα να μην αναπτύσεται μεγάλη θερμοκρασία μέσα στα φανάρια χαλώντας μακροχρόνια ντουί, καθρέπτες…

Το KIT XENON αποτελείται από 2 μετασχηματιστές που μετατρέπουν τα 12V σε 25.000V, 2 λάμπες ατμών υδραργύρου, αντίστοιχη πλήρης καλωδίωση για κάθε τύπο λάμπας ώστε να μην υπάρχει καμία μετατροπή στο κύκλωμα του αυτοκινήτου.

Οι λάμπες XENON κουμπώνουν στα εργοστασιακά ντουί των φαναριών, χωρίς καμία μετατροπή, ξεχωριστά για κάθε λάμπα (Η4,Η1,Η7,κτλ..)

Αντικαταστήστε τα κοινά σας φώτα με XENON σε μεσαία – μεγάλη σκάλα, προβολείς ομίχλης και αυξήστε την απόδοση των φώτων σας έως και 3 φορές περισσότερο!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε πόσο θα κοστίσουν τα δικά σας φανάρια…

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012 07:59
 

clock

Loading Clock... The color is "Red".