Συνεργάτες - Προμηθευτές

Που θα μας βρείτε...Ξεθάμπωμα - Κρυσταλοποίηση Φανών PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2012 15:25
    Τα τελευταία χρόνια οι αυτοκινητοβιομηχανίες παράγουν  φανάρια φτιαγμένα απο πλαστικό, σε αντίθεση με τα γυάλινα φανάρια του παρελθόντος. Αυτό έχει ως πλεονέκτημα την μείωση του κόστους αλλά και του βάρους του φαναριού ενώ και την ελαχιστοποίηση θανατηφόρων ατυχημάτων με θύματα πεζούς!
   Τα πλαστικά όμως φανάρια έχουν ως μειονέκτημα με την πάροδο του χρόνου σε συνδυασμό με την έκθεση στις καιρικές συνθήκες  να βλέπουμε θαμπά, κιτρινισμένα, γεμάτα στίγματα και γρατζουνιές φανάρια!
    Όλα αυτά έχουν πολύ αρνητικά αποτελέσματα και επιδράσεις στα φανάρια με σημαντικότερο και ουσιαστικότερο την αισθητή μείωση της φωτεινότητας και απόδοσης των φαναριών μας κατά την οδήγηση τις νυχτερινές ώρες σε δρόμους με μη επαρκεί φωτισμό, τόσο σε εμάς και των άλλων οχημάτων προς εμάς. Άλλο αρνητικό στοιχείο είναι η αισθητική του αυτοκινήτου, εξαιτίας της ‘‘άσχημης’’  εικόνας των φαναριών.
    Με μια επίσκεψη όμως στο κατάστημα μας, δίνουμε λύση σε όλα τα παραπάνω εύκολα, γρήγορα, οικονομικά
    Με σύγχρονες μεθόδους αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και το γυάλισμα των φαναριών του αυτοκινήτου σας, χαρίζοντας τους με την μέθοδο της κρυσταλλοποίησης την μοναδική καθαρότητα και γυαλάδα των καινούριων φαναριών σε ποσοστό που φτάνει το 95%
    Γνωρίζετε ότι…   τα θαμπωμένα φανάρια μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα κατά των έλεγχο ΚΤΕΟ?      Υπάρχει λύση…!!!
 3S HXOTECH! Ευχαρίστηση μας να σας προστατεύουμε εσάς και το αυτοκίνητο σας από τον ‘‘ΚΑΚΟ’’ ήλιο!!!
 

clock

Loading Clock... The color is "Red".